bruiloften

Drive in show "Het Feestteam"

Uw Bruiloft onze zaak

 

Er is geen mooiere dag dan de dag van uw huwelijk. Graag werken wij mee aan die mooiste dag van uw leven, en zorgen we voor een onvergetelijke afsluiting van uw bruiloft.

Op de dag van het huwelijk moet alles perfect zijn, en perfect verlopen. Tijdens de feestavond nemen we uw zorgen uit handen, en maken we er een spetterend feest van.

Naast een zorgvuldig overleg voorafgaand aan de bruiloft voelen onze dj’s haarfijn aan wat niet alleen de gasten, maar ook het bruidspaar zelf graag hoort op hun feest. Op deze manier maken we voor iedereen een geweldig feest!

 

Waarom kiezen voor een drive-in show op uw trouwfeest?

 

Voor uw feest kunt u kiezen voor een band, een zanger(es), een drive-in show of een combinatie daarvan. We hebben tal van feesten gespeeld naast een band of zanger. Waarom zou u (ook) kiezen voor een drive-in show met Dj? Daar kunnen wij een aantal redenen voor geven:

◾We spelen alle muziekstijlen. Elk publiek is anders, een Dj kan daar perfect op inspelen.

◾We nemen geen pauzes. Een band of zanger(es) speelt vaak enkele blokken. Daarom is een combinatie erg geschikt, want u heeft de hele avond muziek.

◾We zijn betaalbaar. Over het algemeen kunnen we zeggen dat artiest of band stukken duurder is dan onze weddingshow. U heeft al een drive-in show op uw bruiloft vanaf € 350.00

 

 

Drive in show "Het Feestteam"betaalbaar plezier voor groot en klein

profesioneel geluid

 

Met hits alleen kom je er niet wij willen ook dat het goed klinkt, en daarom werken wij met profesionele merken, Gemini, Dynacord , Peavey. Electro Voice

complete lichtshow

 

We maken de show compleet met een complete licht show aangepast aan de ruimte waar we ons bevinden.

Rook, Laser, Bellenblaas, Sneeuw .... en iedere keer vinden we wel weer wat nieuws om u te verassen.

Wij zijn pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft gehad

THEMA FEESTEN

"Freddy Kruger"Halloween horror show, spinnen, grafkist, en een ontmoeting met de duivel.....bent u klaar voor het hierna maals.

 

product presentatie

 

Goud van oud met echte soul en disco , ouderwetse spiegelbollen