bands en artiesten

Drive in show "Het Feestteam"

Bands en Artiesten

 

Bands en artiesten hebben profesioneel geluid nodig, wij van drive in show "het Feestteam" kunnen daar uitstekend in faciliteren wij werken met een soundcraft 16 kanaals mixer met lexicon effecten, voor de wat grotere sets of een dynacord tafel voor de wat kleinere sets.

een profesionele md speler ontbreekt niet.

Uiteraard met voldoende vermogen aan versterkers wij hebben zowel diverse soorten draadloze microfoons als wel shure microfoons met draad.

Uit ervaring weten wij dat artiesten echter het liefst met hun eigen microfoon zingen en die pluggen we dan ook gewoon in ons systeem.

Ook hebben wij natuurlijk aan podium monitoren gedacht , die hebben we in een ev uitvoering of in een dubbele fame opstelling .

Eigenlijk alles wat een artiest nodig heeft , hebben wij in ons assortiment .

En dan ook nog eens heel betaalbaar.....vraag maar eens naar onze voorwaarden en prijzen,

Regelmatig verzorgen wij life het geluid van de jam sessions @ roadies in uithoorn waar ieder uur er een andere artiest achter de microfoon staat of op het keyboard staat te spelen, ieder met zijn eigen sound en style maar al met al weten wij er 1 geheel van te maken,

 

Wij zijn pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft gehad

Drive in show "Het Feestteam"betaalbaar plezier voor groot en klein

wie hebben we al begeleid

 

mick Harren , zanger frank, zangeres tilly uit Volendam , the MANBAND, vele live jam sessions @ roadie's uithoorn, en vele huis tuin en keuken zangers en zangeressen bij hun thuis